Novosti

Nova isporuka je u salonu!

Nova isporuka je u salonu!

Euro Arbor se bavi uvozom i prodajom stilskog polovnog namestaja iz Holandije vec 15 godina. Sa velikim zadovoljstvom mozemo reci da smo ulepsali pregrst domova, restorana, serija i filmova….
Ukoliko do sad niste imali priliku da nas posetite, pozivamo vas ovim putem da dodjete i da se uverite u kvalitet i veliki izbor namestaja.

Ukoliko se dvoumite o kupovini polovnog stilskog namestaja, u nastavku mozete procitati nekoliko benefita za kupovinu koriscenog stilskog namestaja:

  • Niska cena – cena je najprivlacniji aspekt i svakako da je usteda novca glavni razlog zasto vecina ljudi kupuje koriscen namestaj. S obzirom da novi namestaj moze biti poprilicno skup, ovim putem mozete ustedeti novac kupovinom kvalitetnog polovnog namestaja.
  • Stari zanat – Danasnje trziste namestaja moze biti preplavljeno artiklima gde kvalitet izrade i materijali mozda nece biti visokog kvaliteta kao sto se ocekuje. Ako trazite namestaj koji odgovara visokokvalitetnoj izradi i koriscenim materijala, preporucujemo da posetite nas salon.
  • Dobro za planetu – koriscenje polovnog namestaja svaki put pomalo pomaze nasoj planeti. Ponovnom upotrebom predmeta pronalazite sansu da posedujete proizvod visoke vrednosti a ujedno pomazete u smanjenju troskova otpada/recikliranja.
  • Prenamena – prenamena namestaja i drugih dekorativnih predmeta je popularan trend u danasnjem dizajnu. Na internetu se mogu pronaci korisne ideje o tome kako prefarbati, popraviti ili redizajnirati bilo koji komad namestaja.
  • Jedinstvenost – vecina nas zeli da bude jedinstven posebno kada je rec o nasem domu, tako da kupovina koriscenog namestaja pruza uzbudljivu priliku da pronadjete redak komad i na taj nacin uneti karakter, unikatnost i stil u prostoriju.
  • Niska amortizacija – vrednost preprodaje potpuno novog namestaja pada na znatno nizu cenu od originalne. Kupovina kvalitetnog polovnog stilskog namestaja nudi mogucnost da se ponovo proda po relativnoj visokoj vrednosti a ponekad i vecoj od prvobitne u zavisnosti od vise faktora. To je vredna investicija za razliku od kupovine novog namestaja.

Nova isporuka stilskog namestaja iz Holandije

Nova isporuka stilskog namestaja iz Holandije

Dragi kupci,

obavestavamo Vas da je stigla nova isporuka kvalitetnog, stilskog namestaja iz Holandije.
Deo ponude mozete pogledati u galeriji ili na nasoj Facebook stranici.
Ceo asortiman mozete videti u nasem salonu u Zemunu, ul. Njegoseva 1.

Radno vreme: ponedeljak – petak 10h – 18h; subota 10h – 14h

Zbog sprecavanja pojave i sirenja zarazne bolesti Covid 19, nosenje zastitne maske u salonu je obavezno. Hvala na razumevanju!