Nova isporuka je u salonu!

Euro Arbor se bavi uvozom i prodajom stilskog polovnog namestaja iz Holandije vec 15 godina. Sa velikim zadovoljstvom mozemo reci da smo ulepsali pregrst domova, restorana, serija i filmova….
Ukoliko do sad niste imali priliku da nas posetite, pozivamo vas ovim putem da dodjete i da se uverite u kvalitet i veliki izbor namestaja.

Ukoliko se dvoumite o kupovini polovnog stilskog namestaja, u nastavku mozete procitati nekoliko benefita za kupovinu koriscenog stilskog namestaja:

  • Niska cena – cena je najprivlacniji aspekt i svakako da je usteda novca glavni razlog zasto vecina ljudi kupuje koriscen namestaj. S obzirom da novi namestaj moze biti poprilicno skup, ovim putem mozete ustedeti novac kupovinom kvalitetnog polovnog namestaja.
  • Stari zanat – Danasnje trziste namestaja moze biti preplavljeno artiklima gde kvalitet izrade i materijali mozda nece biti visokog kvaliteta kao sto se ocekuje. Ako trazite namestaj koji odgovara visokokvalitetnoj izradi i koriscenim materijala, preporucujemo da posetite nas salon.
  • Dobro za planetu – koriscenje polovnog namestaja svaki put pomalo pomaze nasoj planeti. Ponovnom upotrebom predmeta pronalazite sansu da posedujete proizvod visoke vrednosti a ujedno pomazete u smanjenju troskova otpada/recikliranja.
  • Prenamena – prenamena namestaja i drugih dekorativnih predmeta je popularan trend u danasnjem dizajnu. Na internetu se mogu pronaci korisne ideje o tome kako prefarbati, popraviti ili redizajnirati bilo koji komad namestaja.
  • Jedinstvenost – vecina nas zeli da bude jedinstven posebno kada je rec o nasem domu, tako da kupovina koriscenog namestaja pruza uzbudljivu priliku da pronadjete redak komad i na taj nacin uneti karakter, unikatnost i stil u prostoriju.
  • Niska amortizacija – vrednost preprodaje potpuno novog namestaja pada na znatno nizu cenu od originalne. Kupovina kvalitetnog polovnog stilskog namestaja nudi mogucnost da se ponovo proda po relativnoj visokoj vrednosti a ponekad i vecoj od prvobitne u zavisnosti od vise faktora. To je vredna investicija za razliku od kupovine novog namestaja.

Leave a Reply